Wat doet de Snackbar van de Toekomst?

Ontdekken, experimenteren en van elkaar leren. Dat is in de kern wat u van de Snackbar van de Toekomst mag verwachten. Samen proberen we de snackwereld duurzaam te verbeteren en toekomstbestendig te maken. We willen laten zien dat het anders kan en vooral anders moet. Hoe? Door elkaar te inspireren om nieuwe producten, processen en diensten te ontwikkelen. Door consumenten er kennis mee te laten maken en meningen en ervaringen te peilen. Maar ook door het bieden van advies en ondersteuning bij de daadwerkelijke realisatie in de dagelijkse praktijk.

Om onze doelstelling te verwezenlijken organiseren we verschillende activiteiten, waaronder:

Web Events

Een digitaal platform mag bij de Snackbar van de Toekomst natuurlijk niet ontbreken. Een interactieve community, onder meer bedoeld om informatie uit te wisselen, het netwerk te vergroten, nieuwe producten, processen en diensten te promoten en consumenten kennis te laten maken met nieuwe snacks en aanverwante producten.

Academy Events

Tijdens de Academy Events leren partijen in een inspirerende omgeving over relevante aspecten rondom het verduurzamen van (snack)producten en bedrijfsvoering. Leren met elkaar en van elkaar. Maar ook is het een plek om te netwerken en te zoeken naar de best mogelijke vormen van duurzame samenwerking.

Lab Events

Een rondreizende snackbar waar ondernemers, producenten en leveranciers volop kunnen experimenteren met nieuwe producten, processen en diensten. Tegelijkertijd worden al deze noviteiten getoetst op hun praktische waarde. Want voor consumenten is er alle gelegenheid om te proeven, te ervaren en te reflecteren.

Diensten

De Snackbar van de Toekomst biedt verschillende producten aan voor een uiteenlopende doelgroep. Van cafetariaondernemer tot cateraar en van fabrikant tot voetbalkantine. Bekijk de productengids

1. Coaching

1 op 1 gaan we samen aan de slag in je eigen omgeving.

2. Inspiratiesessie

Een inspiratiesessie voor uw medewerkers, leerlingen (business) partners of collega’s.

3. Inspiratiesessie & Coaching

1 op 1 gaan we samen aan de slag in je eigen omgeving & ik organiseer een Inspiratiesessie.

4. Inspiratiesessie, Lab & Coaching

1 op 1 gaan we samen aan de slag in je eigen omgeving, een inspiratiesessie en lekker experimenteren met ideeën, gedachten en (product)mogelijkheden.

5. Inspiratiesessie & Lab

Het lab in combinatie met een Inspiratiesessie van een uur. Doel is het toetsen van de theorie aan de praktijk en de bevindingen vervolgens mee te nemen naar de eigen omgeving.

6. Lab

Het Lab op locatie met 1 vaste prijs. Het wordt georganiseerd op een door de opdrachtgever gekozen locatie.

7. Snackathon

Voor alle festivalbezoekers (of bijeenkomst/beurs) die eens kennis willen maken met een korte versie van het lab. Uiteraard kan iedereen de snacks/producten van de toekomst zien, proeven en ervaren aan de balie.

8. Catering feest of partij

Voor bedrijven, particulieren, overheid en onderwijs die iets te vieren hebben en waar een verantwoorde catering als een positieve aanvulling wordt ervaren.

9. (Product)onderzoek afnemen

Fabrikanten, producenten, leveranciers, horecaondernemers, sportverenigingen, retailers, onderwijsinstellingen, wetenschap en ook overheid kunnen aankloppen om via ons een onderzoek te houden op locatie en gekoppeld aan voedsel gerelateerde vragen. Het liefst natuurlijk geënt op het voedsel dat net vanuit de Inspiratiewagen is overhandigd aan de persoon die ook de vragen gaat invullen/beantwoorden.