#3 Inspiratiesessie & Coaching

Voor wie?

Voor organisaties die actief zijn in de snackwereld. Denk aan fabrikanten, grossiers, horecaondernemers, sportkantines, cateraars op stations/bedrijfsrestaurant, zorginstellingen en noem maar op.

Inhoud

Inspiratiesessie: Een persoonlijk en interactief verhaal over huidige en toekomstige veranderingen. Over mijn beweegredenen om de snackwereld op te schudden. Over de stappen die ik als ondernemer al heb gemaakt en wat er nog staat te gebeuren. Maar ook gaan we het hebben over jouw/ jullie duurzame plannen en wat er nodig is om die te verwezenlijken. Op een inspirerende en informatieve manier gaan we aan de slag om overzicht en inzicht te creƫren.

Coaching: 1 op 1 gaan we samen echt aan de slag in je eigen omgeving. Het programma: intakegesprek, bedrijfsbezoek, contact op afstand (digitaal/telefonisch) en eindgesprek met eindbeoordeling. Doel: zelfstandig, verantwoord en toekomstbestendig kunnen ondernemen in de nieuwe wereld van food. eindbeoordeling. Uiteindelijk de insteek zelfstandig aan de slag te gaan en ook te redden om in de nieuwe wereld succesvol te kunnen ondernemen.

Wanneer

Elk moment van het jaar, altijd in overleg!

Tarief

In overleg.

Neem contact op