#4 Inspiratiesessie, lab & Coaching

Voor wie?

Voor organisaties die actief zijn in de snackwereld. Denk aan fabrikanten, grossiers, horecaondernemers, sportkantines, cateraars op stations/bedrijfsrestaurant, zorginstellingen en noem maar op.

Inhoud

Inspiratiesessie: Een persoonlijk en interactief verhaal over huidige en toekomstige ontwikkelingen. Over mijn beweegredenen om de snackwereld op te schudden. Maar ook gaan we het hebben over jouw/jullie (duurzame) plannen en wat er nodig is om die te verwezenlijken. Op een inspirerende en informatieve manier gaan we aan de slag om inzicht en overzicht te creëren. Tevens ontvang je een toekomstplanner.

Lab: Op de locatie van de organisatie gaan we ontdekken wat zoal nodig is om de best passende keuzes te maken. Praktisch en toegankelijk, met ruimte voor de inbreng van relevante thema’s door de opdrachtgever. Lekker experimenteren met ideeën, gedachten en (product)mogelijkheden.

Coaching: 1 op 1 gaan we samen echt aan de slag in je eigen omgeving.

Het programma: intakegesprek, bedrijfsbezoek, contact op afstand (digitaal/telefonisch) en eindgesprek met eindbeoordeling. Doel: zelfstandig, verantwoord en toekomstbestendig kunnen ondernemen in de nieuwe wereld van food.

Wanneer

Elk moment van het jaar, altijd in overleg!

Tarief

In overleg.

Bedragen worden mede bepaald door keuze zelf producten aan te leveren of door producten ingebracht door derden.

Neem contact op