Groningen

BitterBallenBorrel Groningen


Waar
Groningen

Wanneer
23 oktober 2019

Wat
Maandelijks wordt erbij de netwerkbijeenkomst BitterBallenBorrel een organisatie gevraagd om een verhaal te delen ter inspiratie van de aanwezigen.

Onze rol
Op woensdag 23 oktober van 17:00 tot 20:00 stonden wij met onze Inspiratiewagen voor de deur bij Bax Bier te Groningen. Elke 4e woensdag van de maand wordt hier een netwerkborrel georganiseerd die organisaties en individuen vrij kunnen bezoeken met als enige voorwaarde hun eigen drankjes af te rekenen, voor de rest worden de bitterballen ruimhartig rond gedeeld en is er een mogelijkheid om goed te netwerken.

We kwamen niet alleen om het verhaal Snackbar van de Toekomst te delen met de aanwezigen maar ook om hen het te laten proeven aan de hand van 5 verschillende bitterballen die allemaal hun eigen geschiedenis hebben!

Deze 5 bitterballen waren:
1. Coco Thai Vegan (Chef Thor)
2. Vegan Bio (Vegetarische Slager)
3. Hunebedje van Rundvlees (Krokettenkunst)
4. Oesterzwam (GroHolland)
5. Vegetarische (Mora)

De bitterballen werden door stagiaire Alessandra op grote schalen rondgedeeld en smakelijk aangevuld met een aantal culinaire sausen:
• Veganaise (Oliehoorn)
• Biologische mosterd (Marne)
• Clean Label mayonaise (Oliehoorn)
• Levonaise (Levo)
• Veganaise (Hellmans)

De bitterballen werden tijdens het verhaal dat Marco Agema hield voor de groep aanwezigen rondgedeeld, door stagiaire Alessandra, wat de beleving natuurlijk ten goede komt. In de presentatie werd ruim stil gestaan bij de stappen die zijn gezet in de afgelopen jaren t.a.v. het bouwen van het duurzame merk Snackbar van de Toekomst met daarin ruimte voor de verschillende producten en diensten en natuurlijk de verschillende partners. Maar vooral de manier van duurzaam ondernemen kwam aan bod waarin de centrale boodschap gewoon is: Constateer je als ondernemer dat er iets moet veranderen, doe het dan gewoon! Ga aan de slag en zorg voor een positieve draai aan je ondernemers bestaan.

Door de grote diversiteit van de aanwezigen was het prachtig om te ervaren dat eenieder wel iets met het verhaal kon voor zijn/haar eigen organisatie.

Resultaat aan het einde van de avond waren vele tevreden gezichten met heel veel positieve energie om de dag erna aan de slag te gaan. De aanwezigen zijn in de actiestand gezet.

Wilt ons boeken of heeft u vragen, dan kunt u ons bereiken via info@snackbarvandetoekomst.nl of 06-51000901

Partners

Sfeerimpressie