Drenthe

Bouwstorm Zuid-Oost Drenthe


Snackbar van de Toekomst was gevraagd om een lunch te verzorgen in het teken van circulariteit. Via onze pagina op de kaart vertellen we meer, maar alleen al het inkoopkanaal Instock Market, waar wij meerdere producten van hebben afgenomen, geeft hier een mooie link.

Ook het verzorgen van de opening van deze bijeenkomst werd bij ons neergelegd. In deze opening werd gevraagd om ons verhaal te delen met de aanwezigen en daarmee dit signaal af te geven: “Ga aan de slag om te verduurzamen en zoek het in de samenwerking!”

De combinatie van een inspiratiesessie en bijbehorende lunch organiseren wij vaker, omdat het heel concreet wordt en vervolgens voor de aanwezigen een interessante opening maakt naar hun eigen uitdagingen en bijbehorende oplossingen. Door het in de praktijk te ervaren dat duurzaamheid succesvol toe te passen is, worden drempels weggenomen en beseffen de aanwezigen al heel snel dat het om een juiste mindset gaat en waar een wil is een weg is!

Meer weten:
Wilt u meer te weten komen over de producten die vandaag gebruikt zijn of andere zaken rondom deze catering opdracht, vraag ons gerust live aan de Inspiratiewagen en wij doen ons best om een zo waardevol mogelijk antwoord door te spelen.

Wilt u nu ook een inspiratie catering oppakken welke door ons is vormgegeven of begeleid neem dan contact op via info@snackbarvandetoekomst.nl of bel 06-51000901

Met een vriendelijke en duurzame groet,

Marco Agema