Zoutkamp

Bruiloftsfeest


Waar
Camping de Rousant te Zoutkamp

Wanneer
September 2019

Wat

We werden benaderd door het aanstaande bruidspaar om onderdeel te worden van het bruiloftsfeest. Op de camping konden de gasten gebruik maken van een soort Foodtruck plein waar diverse aanbieders (saté, wraps, schepijs, koffie/thee & friet) hun producten serveren aan de gasten. De gasten kiezen zelf wat ze willen nuttigen.

Onze rol

Het bruidspaar had ons gespot eerder in het jaar 2019 op het Frituurfestival te Groningen met de innovatieve voorgekruide XXL-MAX-patatten. Dit hebben zij niet alleen als heel smaakvol ervaren, maar ook als feestelijk inspirerend voor hun gasten. Net even anders.
Vanuit het bruidspaar was aangegeven dat er enkele gasten glutenvrij dieet volgden en of wij hieraan konden voldoen. Ja! was zowel ons als hun antwoord.
Onze insteek was om de gasten niet alleen lekkere frieten te presenteren, maar ook het verhaal daarvan te vertellen. Door hen te informeren over wat er gegeten gaat worden. Dat was te lezen op een scherm maar ook met geprinte productpaspoorten.

Niet alleen de gefrituurde frieten voldeden aan alle eisen maar ook met de diverse aangeboden sausen was het mogelijk om aan een speciale wens te voldoen.

Heeft u ook een feestje te vieren of vragen over het samenstellen van een verantwoorde maaltijd?

Dan kunt u ons bereiken via info@snackbarvandetoekomst.nl of 06-51000901

Partners

Sfeerimpressie