Picardhofwijk Groningen

Buurtfeest


Waar
Picardhofwijk, Groningen

Wanneer
3 juli 2020

Wat
Of wij geïnteresseerd waren om een bijdrage leveren aan een buurtfeestje? Spontaan de zomer vieren, even de corona-zorgen vergeten en weer volle kracht vooruit!

Uiteraard willen wij dat! Maar wanneer? Van hoe laat tot hoe laat? Hoe ziet u het voor u? Hoeveel mensen komen er?

Op 3 juli, van 17:00 tot ongeveer 18:00 uur, gewoon wat verantwoorde lekkernijen zoals frietjes, snacks en drinken en wij denken ongeveer 50 tot 100 personen!

En dat hebben wij geweten, meer dan 100 personen op een veld (corona-proof) aanwezig en van 17:00 tot bijna 19:00 uur. Gewoon omdat het kon! Omdat het lekker weer was en de mensen in de wijk behoefte hadden aan een lekkere snack en een drankje!


Onze rol
Aangekomen van een vorige opdracht in Stadskanaal en direct aan de slag. Lekker ongedwongen sfeer en mooi weer helpt bij het werkplezier!

Wij hadden heerlijke verse lokale frieten met een schilletje bij ons. Aardappelen van Menko van Zwol die door ons dezelfde dag voorgebakken zijn. Op het moment dat de buurtbewoners in Picardhof er zin in hadden presenteerden wij ze goudgeel gefrituurd. Keuze uit verschillende verantwoorde sauzen zoals die van Levo en Verstegen. Deze sauzen zijn glutenvrij en de sauzen van Verstegen zijn ook nog eens zonder toegevoegde suikers. Daarnaast was het mogelijk voor de bezoekers aan het buurtfeest om te kiezen voor een 2e variant frieten, XXL-MAX patat met Cajun kruiden van alweer Verstegen!

Naast de frietvarianten waren er ook een aantal heerlijke snacks te verkrijgen. Dan mag u denken aan een zeewier croquette van Olijck, vegan kipkorn van Mora en een regionale rundvlees croquette van ABZ Anloo.

Het laatste onderdeel was het assortiment van CRU68. Zo mochten wij de bijzondere smaken van Wostok etaleren en kwam er een verfrissende mandarijnen sap uit Spanje voorbij. Natuurlijk mochten de biologische varianten van Fritz-Kola, MOJ en Charitea Green niet ontbreken. En voor diegene die gewoon een verantwoord watertje wilden hadden wij de 2 varianten Earth Water bij ons. Kortom, genoeg om de corona-periode weg te spoelen!

Het mooie weer, het vrije gevoel en een culinaire bijdrage van Snackbar van de Toekomst heeft eraan bijgedragen dat de bezoekers van dit buurtfeestje met een goed gevoel de zomer ingingen en wij hopen dat zij snel weer een beroep op ons doen om deze activiteit te herhalen!

Wilt u nu ook eens ervaren wat wij met onze Inspiratiewagen voor uw wijk of straat zouden kunnen betekenen? Neem contact met ons op via marco@snackbarvandetoekomst.nl of 06-51000901.

Partners

Sfeerimpressie