Urgenda

Climate Miles


Zo aan het einde van het jaar kijken we graag terug naar de mooie opdrachten, projecten en/of initiatieven die er zijn uitgevoerd. Er zijn dan altijd een paar die boven de rest uitsteken.

De Urgenda Climate Miles is binnen Snackbar van de Toekomst zo’n opdracht die 1 van onze favorieten is. Het was niet onze “catering” bijdrage die dit zo’n bijzondere opdracht maakte, maar de boodschap erachter. Gewoon de wereld laten zien wat erin het land allemaal al aan inspirerende projecten worden uitgevoerd als het gaat om het ontwikkelen van een duurzamere wereld. Een wereld die nu grote problemen kent en daarmee bedoel ik corona en klimaatopwarming.

Blijkbaar horen wij met Snackbar van de toekomst ook het rijtje van aanpakkers en werden wij uitgedaagd door de organisatie van de Climate Miles om 2 dagen een heerlijke en verrassende “Vegan” lunch te verzorgen. Het leuke was dat dit in 2 provincies mocht worden ingevuld, Groningen en Drenthe, en dat wij daardoor 2 keer een lokale energie konden delen. Tevens werd gekeken naar een mooie afwisseling. Bij de eerste lunch werd ingestoken op soep met belegde broodjes en bij de 2e lunch werd de frieten en snacks van stal gehaald. Dat lijkt een klassieke invulling, maar het duurzame zit ‘m in de details.

Via onderstaande beeldmateriaal kunt u een glimp opvangen van de energie die er tijdens de 2 lunches aanwezig was. Heerlijk om daar een rol in te spelen! Wilt u nu meer te weten komen over onze inbreng tijdens deze 2 lunches of eventueel andere projecten die wij hebben mogen uitvoeren, neem dan eens contact  met ons op!

Bekijk onze diensten of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek via 06-51000901 of mail marco@snackbarvandetoekomst.nl