Glimmen

De kastanjehoeve


Waar
Brasserie de Kastanjehoeve, Zuidlaarderweg 4, Glimmen

Wanneer
1 mei 2020  – 1 juni 2020

Wat
In deze periode werken we samen met mede-ondernemer Jeroen Penninga. De inspiratiewagen van Snackbar van de Toekomst is te vinden op zijn terrein en hier zijn meerdere lekkere en verantwoorde snacks en dranken af te halen!

Onze rol
Als Snackbar van de Toekomst willen wij zorgen voor een twist bij ondernemers om verantwoorder bezig te gaan. Bewustwording creëren bij mede-ondernemers door middel van verantwoorde snacks. Zo zal Jeroen Penninga de frieten van Menko van Zwol, frieten van het Groningse platteland, opnemen in zijn assortiment. Ook zal hij aan de slag gaan met de beyond meat burger, deze is volledig veganistisch. Deze twee producten zijn ook te proeven bij de inspiratiewagen! Verder kunt u onder andere de huisgemaakte burgers en kroketten van Drents weiderund komen proeven. De broodjes zijn van meester boulanger Wilfred Haafs uit Haren. Lokaal en verantwoord genieten dus! Ook zijn er verschillende soorten frisdrank en smoothies af te halen. Het gaat onder andere om Earth Water, 100% van de nettowinst van dit bedrijf gaat naar drinkwater projecten in ontwikkelingslanden. Niet alleen wordt er op het gebied van voeding het een en ander veranderd, ook qua afvalverwerking valt winst te behalen wat betreft duurzaamheid.

Om alle verantwoorde suggesties voor iedereen duidelijk in kaart te brengen hebben wij een document ontwikkeld. Deze kunt u hier bekijken.

Wil jij met je bedrijf ook deze duurzame twist gaan maken? Neem contact op!
Meer weten? Neem contact met ons op via marco@snackbarvandetoekomst.nl of 06-51000901.

Partners

Sfeerimpressie