Enactus Symposium - The Future of Food

Maandag 17 mei is het weer tijd voor het symposium van Enactus Groningen! Dit jaar zullen we het symposium livestreamen vanuit een prachtige locatie: De Graanfabriek. Met als thema Future of Food zullen we in gesprek gaan met ondernemers die zich bezig houden met duurzaam ondernemen in de wereld van eten. Van de duurzame toekomst van de lekkerste snacks, verantwoorde alternatieven voor je favoriete maaltijden tot de grotere onderwerpen, zoals de manier waarop we nu met ons eten omgaan en de rol die indoor farming daarbij kan vervullen. We zullen ze allemaal langs gaan en uiteraard kunnen jullie ook vragen stellen.

Daarnaast is dit ook een fantastische kans om even flink te netwerken! Direct aansluitend op het symposium zal er de mogelijkheid zijn om met alle sprekers om de digitale tafel te zitten.

Het doel is natuurlijk dat je het evenement verlaat met nieuwe kennis, inspiratie en inzichten, maar daarnaast is het Symposium natuurlijk een uitgelezen kans om te netwerken met de sprekers en nieuwe connecties op te doen en kennis te maken met (mede-)studenten die jouw interesse in duurzaam ondernemen delen.
Ook is er ook de mogelijkheid om kennis te maken met andere ondernemingen van Enactus Groningen. Het bestuur zal dan ook aanwezig zijn om antwoord te geven op al je vragen omtrent het actief worden bij één van onze ondernemingen

Meer informatie