Groningen

Hanos


Waar
Groningen

Wanneer
8 oktober 2019

Wat
Hanos hield voor branchegenoten uit de horeca een culinaire inspiratiedag.

Ook geïnteresseerd zoals vele anderen? info@snackbarvandetoekomst.nl


Onze rol en bijdrage

We stonden met de inspiratiewagen buiten op de parkeerplaats. We kwamen vooral in gesprek met voorbijkomende horeca mensen. Niet iedereen kwam voor de inspiratie dag, dus er waren ook veel gewoon voorbijgangers.

De gesprekken gingen over een andere keuze maken. Onze producten waren om uitlopende redenen geselecteerd! Zo waren er vleesloze bitterballen, op basis van kokos, bloemkool lekkernij en het ietwat exotische meelwormfriet om uit te proberen.

Daarnaast presenteerden wij ook de verantwoorde biologische frisdranken van Fritz-Kola en water met en zonder bubbels van Earth Water. Dit water wordt gewonnen in Nederland, Drenthe, en is gekoppeld aan waterputprojecten in 3e Wereldlanden.

Er werden verschillende schoonmaakartikelen en verpakkingsmaterialen getoond. Niet om een keuze af te dingen, maar om de voorbijgangers mee te geven dat er meer rond duurzaamheid en voeding te koop is dan zij wellicht zelf bewust beseffen.

Uiteraard staan horeca ondernemers open voor veranderingen, maar moet het wel passen bij hun denkrichting. Dan hoeft het niet alleen maar over vleesloos te gaan: lokaal geproduceerd en goed voor de gezondheid zijn zeker principes die aansluiting bij het denken in de horeca. Oplossingen dichtbij jezelf zoeken. Werken vanuit de waarden van Dutch-Cuisine is een mooie connectie voor ondernemers om tot een meer verantwoorde sector te geraken.

Resultaat was uiteindelijk een broekzak vol kaartjes en mogelijkheden om met verschillende partijen verder in gesprek te gaan. Kortom een geslaagde dag!

Partners