Hoogezand

Innovatiefestival Midden-Groningen


Waar
Hoogezand

Wanneer
 7 december 2019

Wat

Wij stonden van 8:30 tot 17:00 met onze Inspiratiewagen voor de deur van de Bibliotheek bij de Winkelcentrum De Hooge Meeren te Hoogezand. Het programma van de 2e editie van het Innovatiefestival was vol van creativiteit, techniek, innovatie, vindingrijkheid, DIY, kunst, energie, robotica en domotica! Het was een leuk en interessant programma voor jong en oud, inwoner en bedrijf.

Onze rol en bijdrage

Voor de 1e keer stond er voedsel op het programma. Wij waren aanwezig met Marco Agema, stagiaire Alessandra Soto, Silvia Agema en Jade Agema.

Onze rol en bijdrage was om friet, snacks en drinken te verkopen aan de passanten. Naast het verkopen van allerlei lekkernijen, voerden wij een proeverij uit. De hapjes waren o.a.:

  • Friet: Aardappel Friet (Van Zwol Landbouw), MAX-Patat, Insecten Friet (&Cricket) en Pompoen Patat (Mts. Noordhoff & Terra-College).
  • Snacks: Vegan Lemon Shrimpz, Kokos bitterbal, Vlega-bal, Hunebed Garnalen, Vegan Kipcorn, Paddenstoelen minikroket en Weedburger.
  • Sauzen: Veganaise, Oerhollandsche Tomatenketchup, The Ketchup Project, Biologische Mosterd, Groningse mosterd en diverse varianten sauzen van Vegan XXL en Callowfit.
  • Drinken: Warme Chocolade, Biologische varianten van Fritz-Kola en Schulp vruchtsappen.

De Pompoen Patat werd in samenwerking met de studenten van de AOC Terra en boer Gert Noordhof ontwikkeld. De passanten werden met deze primeur verrast en waren enthousiast over het innovatieve concept van de studenten. We hadden alleen maar goede feedback ontvangen over de patat!

Naast het laten proeven en verkopen van lekkernijen, hebben we ook feedback gevraagd over de vijf principes van de Dutch Cuisine.
We hebben veel passanten blij gemaakt met de proeverij. Daarnaast hadden we allemaal tevreden klanten die de snacks heerlijk vonden. Het is altijd mooi om mensen met ons verhaal en nieuwe producten te kunnen inspireren!

Ook eens ervaren hoe het werkt: info@snackbarvandetoekomst.nl

Partners

Sfeerimpressie