Groningen

Kerstlunch Vanhulley


Waar
Peizerweg 128, Groningen

Wanneer
18 december 2019

Wat

De medewerkers en deelnemers aan het jaartraject van “Vanhulley” tijdens de lunch voorzien van een heerlijk portie friet met saus.

Bij de atelier Vanhulley geven de medewerkers een nieuw (tweede) leven aan oud textiel. Bij Vanhulley volgen ze een opleiding, doen ze werkervaring op een bouwen ze aan een netwerk.
Het management had een Kerstlunch georganiseerd. Ze begonnen met een kerstverhaal en met het drinken van warme chocolademelk.

Onze rol en bijdrage

Bij de lunch kregen alle 30-40 medewerkers van ons een verse portie friet met een saus naar keuze. De frieten werden gemaakt van de aardappelen van Van Zwol Landbouw. Deze heerlijke en verse aardappelen worden geteeld vanuit Groningse bodem. Daarbij kregen de medewerkers de keuze uit de Veganaise en Oerhollandsche Ketchup van Oliehoorn, de suikervrije Belgische mayonaise en frituurolie van Remia en de Tomaten Ketchup van het Ketchup Project. Als kerstgebaar gaven we een tube Veganaise van Oliehoorn mee naar huis.

Verspilling gebeurt niet alleen op het gebied van voedsel, maar ook andere grondstoffen zoals textiel. Vanuit Snackbar van de Toekomst vinden we wat de medewerkers van Vanhulley doen dan ook prachtig. Gezamenlijk kunnen we iets moois maken van onze toekomst!
Het was mooi om heel veel blije gezichten te zien en complimenten te ontvangen van de medewerkers die van de Spijkse frieten genoten.

Ook eens ervaren hoe het werkt: info@snackbarvandetoekomst.nl

Partners

Sfeerimpressie