Groningen

Klimaattop Noord Nederland


Waar
Groningen

Wanneer
31 oktober 2019

Wat
2e editie van de Klimaattop Noord-Nederland, een inspiratie-evenement waar professionals de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van digitale transformatie ontdekken.

Zo’n 1.300 energiekelingen kwamen samen in de Oude Suikerfabriek voor de 2e editie van de Klimaattop Noord-Nederland. De deelnemers, o.a: innovators, koplopers en omdenkers zullen door deze dag vol met inspiratie, kennis, ontmoetingen en concrete afspraken zeker een versnelling brengen aan de regio.
Het programma van de Klimaattop Noord-Nederland was boordevol met energie, inspiratie en actie met de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen. Er vonden naast een plenair programma en een beursvloer, ook diverse themasessies plaats.

Onze rol en bijdrage
We stonden van 7:00 tot 18:00 met onze Inspiratiewagen voor de deur van de Oude Suikerfabriek te Groningen. We hadden de mogelijkheid om ter plekke ons verhaal te promoten. We hebben vanaf 11.30u gratis verse Spijkse Friet uitgedeeld met een keuze uit verschillende culinaire sauzen.

Deze culinaire sauzen waren:

  • Veganaise (Oliehoorn)
  • LIKE! Mayo (Remia)
  • Veganaise (Hellmans)
  • Mayonaise (zonder toegevoegd suiker) (DeVlaendere)
  • Oerhollandse Tomaten Ketchup (Oliehoorn)

Terwijl frieten uitgedeeld werden door Marco Agema en stagiaire Tristan, had stagiaire Alessandra een paar vragen aan wachtenden over klimaatverandering. Ondertussen vertelden we ons verhaal aan de geïnteresseerde klanten die op hun friet wachtten en aan degenen die aan het eten waren. We vertelden daarbij ook de verhalen achter ons product.

Resultaat aan het einde van de dag waren vele tevreden gezichten en volle magen met heel veel positieve energie en dat bracht weer een glimlach op ons gezicht!

Geïnteresseerd aan wat wij aan uw festiviteiten kunnen bijdragen? Neem contact met ons op info@snackbarvandetoekomst.nl

Partners