Noorderpoort Euroborg

Leermeesterdag Noorderpoort


Waar
Noorderpoort Euroborg (Gastvrijheid en Toerisme), Groningen

Wanneer
4 februari 2020

Wat

Leermeesterdag Noorderpoort werd georganiseerd voor aangesloten leermeesters uit de horeca. Insteek was om de aanwezigen het nieuwe duurzame ondernemen mee te geven via allerlei workshops. Zo was er o.a. ruimte ingepland voor Hooghoudt in de persoon van Laurens Speek, die het uitgebreid heeft gehad over Mocktails. Het fermenteren van voedsel werd uiteengezet door Pascal du Pree van het Paviljoen Sterrebos. Steven Klein Nijenhuis van Herberg Onder de Linden gaf een inspirerende kookdemonstratie.

Bij al dit culinaire geweld mocht Snackbar van de Toekomst in de persoon van Marco Agema de aftrap doen!

Onze rol

Marco nam de gasten mee in zijn reis van traditioneel ondernemen naar impact ondernemer. Verantwoording nemen heb jezelf in de hand en kan je op elk moment mee beginnen was een boodschap die wel binnenkwam bij de toehoorders. Vele aanwezigen hebben achteraf als terugkoppeling gegeven dat het inspirerend was en voldoende om als leermeester bij aan te haken.

Men vroeg ons bij de introductie enkele versnaperingen met een goed verhaal uit te delen aan de gasten. Tijdens de lunch kon er uitgebreid kennis gemaakt worden met lekkernijen vanuit de regio zoals verse friet en diverse sausen maar ook vleesloze producten zoals bitterballen van Oma Bobs en Chef Thor met als klap op de vuurpijl een lekker broodje (Noorderpoort keuken) opgemaakt met Vegan Shawama van Vegan Seafood.

Ook eens geïnspireerd raken door een duurzaam praatje over de voedselketen en wat jij als individu of als organisatie hieraan positief duurzaam zou kunnen bijdragen? of wil je het nieuwe eten over je tong laten glijden?

Dan kunt u ons bereiken via info@snackbarvandetoekomst.nl of 06-51000901

Partners

Sfeerimpressie