Opening Sportzaal de Wijert

De Wijert


Waar
Vondellaan 75, Groningen

Wanneer
23 september 2020

Wat
Op woensdag 23 september was de feestelijke opening van de nieuwe sportzaal De Wiardt in de Groningse wijk De Wijert. De officiële opening werd volbracht door wethouder Inge Jongman. De nieuwe sportzaal biedt gezonde, moderne sport- en spelfaciliteiten voor basisonderwijs, verenigingen en de hele wijk.

Het nieuwe gebouw heeft twee sportzalen die afzonderlijk te gebruiken zijn, maar ook te combineren tot één zaal bij grote sportevenementen. De sporthal omarmt met de naast gelegen multifunctionele accommodatie een veilig en gevarieerd speelplein. Bij evenementen die binnen en buiten plaatsvinden zijn het plein en de sportzalen makkelijk en veilig op elkaar aan te sluiten.
De sportzaal ligt goed herkenbaar in het ruim aanwezige groen, met alle aandacht voor privacy en sociale veiligheid. Het gebouw is in een Design & Build opgave gerealiseerd door Brands Bouw, VMEZ Architecten en De Unie Architecten.

https://www.deuniearchitecten.nl/nieuws/feestelijke-opening-sportzaal-de-wiardt/


Onze rol

De feestelijke opening van de nieuwe sportzaal in de Groningse wijk de Wijert was een mooie manier om een voor ons interessante doelgroep, de bouwvakkers, te bereiken met onze duurzame boodschap. Niet alleen op het gebied van hapjes maar ook drankjes hebben wij uitgepakt!

Zo hadden wij gekozen voor deze middag om heerlijke kleine speld broodjes van Groningse bodem (Luuk Bouwman) te vullen met een hybride hotdog (Olijck) en vegan shoarma (Veganjunkstar). Vanzelfsprekend aangevuld met groentes uit de regio (Hanos) en lekkere sauzen (Callowfit) waarbij de nadruk lag op lokaal, gezond en natuur.

Verder hadden wij ook heerlijke snacks zonder vlees zoals de vegetarische bitterbal (Oma Bobs), een kokosbitterbal (Chef Thor) en een vegan vlammetje (Topking Fingerfood).

Maar de koppeling met vlees was niet in z’n geheel verwijderd van de menukaart. Zo hadden wij de rundvleesbitterbal met een kruidnageltje (ABZ Anloo) en een hybride gehaktballetje (Distrivers) meegenomen.

Ook hadden wij lekkere extra lange frietjes (MAX patat) met een knoflooksmaak bij ons waar wij als topping een hele fijne groente curry (Bieze Food) overheen hadden gestrooid.

Op het gebied van drinken hadden wij ingeslagen bij CRU68 uit Burgum (Friesland). O.a. verse biologische sappen (Van Kempen) en bronwater plat en bruisend (Earth Water). Daar hadden wij vanuit Snackbar van de Toekomst nog een aanvulling op gedaan van vers fruit water welke de gasten per glas konden tappen.

Kortom, de feestelijke opening werd door de catering van Snackbar van de Toekomst ondersteund met verantwoorde keuzes en vanuit de reacties van de aanwezigen te merken waardeerden zij onze keuzes.

Wilt u nu ook eens ervaren wat wij met onze Inspiratiewagen voor uw bedrijf, feest of partij zouden kunnen betekenen? Neem contact met ons op via marco@snackbarvandetoekomst.nl of 06-51000901.

Partners

Sfeerimpressie