SPOT TV

Leefstijl


Een nieuwe manier van leven is binnen Snackbar van de Toekomst gekoppeld aan een gezondere leefstijl, eentje waar het gaat over balans en om scherp te blijven op het meebewegen met de levensfase waarin jij als individu bevindt.

Binnen Snackbar van de Toekomst gaat het niet alleen over voeding, maar over alles bij elkaar wat ervoor zorgt dat er balans ontstaat. Uiteraard is minder zout, vet en suiker belangrijk, maar o.a. ook gevarieerd, kleinere porties, lokaal en fairtrade.

Het gaat over veel meer dan het product zelf, het gaat over het totale plaatje. De voedingskeuzes die jij als consument maakt weerspiegelt ‘hoe je in het leven staat’. Verkeerde keuzes over de eigen gezondheid worden vaak gemaakt door gebrek aan kennis en jouw levensstijl heeft gevolgen voor anderen, de samenleving en de natuur.

Dit willen wij meegeven:
“Wees alert, blijf gezond nieuwsgierig en bereid om het beter te doen dan gisteren.”

Via onderstaande video kunt u een optreden zien van onze frontman Marco Agema in een uitzending van SPOT TV, een online tv gericht op jongeren die nog heel veel impactvolle keuzes gaan maken o.a. ten aanzien van hun toekomstige levensstijl.

Bekijk onze diensten of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek via 06-51000901 of mail marco@snackbarvandetoekomst.nl