Groningen

Terra college Groningen


Waar
Terra college Groningen

Wanneer
3 maart 2020

Wat
Afgelopen 3 maart hebben wij aan de leerlingen van Terra college aardappelfriet en pompoenpatat geserveerd. Deze aardappelfriet en pompoenpatat werd geserveerd met een selectie aan bijpassende sauzen.


Onze rol
Met onze wagen stonden we voor Terra college Groningen om aardappelfriet en pompoenpatat te serveren. Deze pompoenpatat is door de leerlingen van Terra college zelf ontwikkeld. Dit zijn pompoenen die anders zouden worden weggegooid, zonde dus! Met het oog op duurzaamheid en Zero-waste is hier een lekkere snack van gemaakt. Bovendien krijg je met een portie pompoenpatat gelijk een deel van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groenten binnen!

De aardappelfriet is gemaakt van aardappelen van Menko van Zwol, deze komen gewoon uit Groningen. Zo houden we het allemaal lokaal. Bij de friet gebruiken we de hele aardappel, dus gewoon met de schil, om zo niks weg te hoeven gooien.

Ook is er aandacht geschonken aan de sauzen. Van Oliehoorn zijn twee verschillende mayonaises geserveerd, een plantaardige mayonaise, een clean label mayonaise zonder toegevoegde kleur-, geur-, en smaakstoffen. Daarnaast zijn de plantaardige mayonaise en de Belgische mayonaise zonder suiker van Remia geserveerd.

Oliehoorn heeft een Oer-hollandsche ketchup gemaakt van B-keuze tomaten, deze kon ook worden geproefd! Tot slot werd er een curry zonder toegevoegd suiker van Verstege aangeboden.

Al met al: een duurzame en gezonde dag die hopelijk bij veel partijen voor inspiratie heeft gezorgd! Bent u nieuwsgierig naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact op!

U ons bereiken via info@snackbarvandetoekomst.nl of 06-51000901

Poll
We hebben ook een kort onderzoek uitgevoerd onder de leerlingen

 

Partners

Sfeerimpressie