Groningen

Woonforum Groningen


Waar
Peizerweg, Groningen

Wanneer
26 december 2019 t/m 5 januari 2020

Wat

Stichting Woonforum zocht een partner om de gasten aan het meubelcentrum te verblijden met lekkernijen die een duurzame boodschap brengen. De stichting verwachtte dat bezoekers aan het woonforum een inspiratie vanuit onverwachte hoek wel kunnen waarderen en dit zouden koppelen aan de meubelzaken. Wij mochten als vliegwiel fungeren.

Onze rol

10 dagen achtereen op één locatie was voor Snackbar van de Toekomst een nieuwe ervaring. In een langere periode laten zien wat je waard bent door passanten te laten ervaren hoe lekker verantwoord snacken kan zijn! Toegang was open voor iedereen en ook mensen die het gelezen hadden op sociale media of die bij het passeren van het woonforum onze Inspiratiewagen hebben zien staan, bezochten onze snackbar.

Waar men vooral positieve terugkoppeling over terug gaf was dat het verrassend lekker was. Men sprak zelfs de behoefte uit aan een bedrijf in de stad Groningen met een assortiment zoals wij hebben gepresenteerd in de laatste week van 2019 en de eerste week van 2020 bij het Woonforum voor de deur.

Ons aanbod bestond o.a. uit hybride hotdogs (varkens vlees en rode linzen), zeewierbitterballen en -kroketten van Olijck Zeegroenten, vegetarische bitterballen en frikandellen van Mora, heerlijk biologische frisdrank van Fritz-Kola, verantwoorde flesjes gevuld met bruisend en plat water van Earth Water en heerlijke verse frieten van aardappelen van VanZwolLandbouw aangevuld met XL-varianten van MAX Patat & meelwormfrieten van &Cricket. De 3 frietvarianten werden gecombineerd met verantwoorde sausen van Oliehoorn. De frituurolie van Remia zorgde mede dat er een topproduct de Inspiratiewagen uitging.

Wij hadden een mooie primeur met Vegan shawarmama, Vegan Kalamariz en Vegan Garnaal van Vegan Seastar die stuk voor stuk zo voor een traditionele variant door het leven kunnen gaan! Zeer smaakvol en met een juiste textuur ontwikkeld.

Het was een zeer geslaagd experiment en het blijft voor ons interessant om dit soort opties open te houden. Wilt ons boeken of heeft u vragen, dan kunt u ons bereiken via info@snackbarvandetoekomst.nl of 06-51000901

Partners

Sfeerimpressie