Wie is de Snackbar van de Toekomst?

De Snackbar van de Toekomst is een innovatieplatform dat partijen samenbrengt om een gezonder en gevarieerder snackaanbod te ontwikkelen.

Verantwoorde snacks die niet alleen smaakvol zijn, maar waarvan de productie, distributie en bereiding tevens bijdragen aan minder vervuiling, minder verspilling en eerlijke handel.  Anders gezegd: met nieuwe producten, diensten en methoden willen we de doorgaans behoudende snackwereld helpen toekomstbestendig te worden. Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen!

Waarom een Snackbar van de Toekomst?

Zo nu en dan een lekker snackmoment. Alleen al de gedachte doet menig Nederlander watertanden. Het zegt veel over onze rijke snacktraditie. Een eetcultuur die nog altijd springlevend is. En die ongetwijfeld nog lang zal voortduren. De vraag is echter in welke vorm en met welke producten dat gebeurt. Zeker nu de roep om verantwoorde voeding en gezond ondernemerschap steeds luider wordt.  Dat biedt mooie kansen voor ondernemers die op deze ontwikkeling willen en durven in te spelen. Vanuit die overtuiging is de Snackbar van de Toekomst opgericht.

Consumenten, Ondernemers & Organisaties

Voor wie?


Onze activiteiten zijn bedoeld voor iedereen die kan bijdragen aan een duurzame transitie binnen de voedselketen. Voor een brede doelgroep dus. Denk aan:

  • Ondernemers die zich bezighouden met de productie, distributie, bereiding of verkoop van snacks.
  • Ondernemers die zich richten op de productie of verkoop van grondstoffen voor snacks.
  • Ondernemers die zich bezighouden met de productie of verkoop van productiemiddelen voor de bereiding van snacks.
  • Organisaties die vanuit hun missie belang hebben bij snacks die goed zijn voor mens, milieu en eerlijke handel.
  • Consumenten
Interesse? Stuur een mail!