Stadskerk Groningen (3-4-5 september)

Vanuit de Stadskerk te Groningen wordt een leuk event georganiseerd met de titel “It’s Your Church” en deze vindt plaats op 3, 4 & 5 september. Ze gaan vanuit de Stadskerk 50 uur onophoudelijk gezamenlijk bidden, muziek luisteren en genieten van toekomstbestendige lekkernijen uit de Inspiratiewagen van Snackbar van de Toekomst.

Onze rol zal zijn om 3 dagen durende feestelijk samen zijn de innerlijke mens te verzorgen. Heerlijk verse frieten, duurzame snacks, biologische frisdranken & chips.

Bekijk de volledige menukaart

Highlights menukaart

Verse friet

De frieten die wij presenteren deze dag komen uit Spijk (Noord-Groningen) van de boerderij van Menko van Zwol. Het gaat om het ras Frieslander. De aardappelen worden gewassen, gesneden, voor gefrituurd en vervolgens afgekoeld. Uiteindelijk kunnen wij ze afbakken op 170 graden in zo’n 6 minuten! O ja, het schilletje zal erom blijven zitten wat een extra smaak beleving geeft. Om het helemaal af te maken voegen wij standaard nog wat kruiden toe aan de gefrituurde frieten, maar u mag natuurlijk ook kiezen voor zout of zoutloos.

Plantaardige fritessaus

U leest het goed, de standaard fritessaus die wij gebruiken dit weekend is de plantaardige fritessaus van Remia. Een verrassende goede Vegan saus die niet onder doet voor zijn traditionele fritessaus-broer. Daarnaast zitten er ook geen gluten in en is deze dus ook lactosevrij! Check ook het productpaspoort voor meer informatie.

Broodje

Ach doe maar een broodje frikandel speciaal! Maar hoe speciaal is het broodje dan. In ieder geval een topper vanuit de keuken van bakker Luuk Bouwman die in dit broodje louter Groningse ingrediënten heeft gebruikt en dus met recht mag zeggen dat hij lokaal is georiënteerd.

Grijpssnack

Dit is een bijzondere snack. In samenspraak met een slager uit Grijpskerk ontwikkeld en reeds al meerdere prijzen gewonnen. Het mooie van dit product is dat het uit regionale ingrediënten is opgebouwd en in Grijpskerk wordt verwerkt tot een halffabricaat. Een echte topper die heerlijk smaakt met speciaal saus, satésaus of all-in. Dan mag u een broodje verwachten, mango mayonaise en uien!

Regionale rundvlees croquette

Hoe fijn is dat, een ambachtelijke rundvlees croquette met een kruidnageltje. Het vlees is afkomstig van koeien uit Drenthe en de croquette wordt bij de firma ABZ gemaakt.

Bamischijf pikant

Deze bamischijf wordt gemaakt door de firma Elite. Een echte topper die geen stukje vlees bevat, maar dat mis je als vleeseter ook niet! Lekker pittig!

Wostok

Wostok frisdranken is een voormalig Russisch drankje, maar inmiddels in Nederlandse handen welke gemaakt wordt in Berlijn. Wij hebben gekozen voor 4 biologische varianten met hele bijzondere smaakcombinaties welke u echt zal bekoren! De combinaties zijn:

  • Abrikoos-amandel
  • Peer-Rozemarijn
  • Pruim-Kardemon
  • Vanille-Orange

Wilt u meer informatie over deze drankjes check onze website: https://snackbarvandetoekomst.nl/product-categorie/dranken/koude-dranken/

Chips

Zakjes chips van Groningse bodem met een verhaal: Ze zijn namelijk bereid door de medewerkers van Mennoos Kookerij, een plek waar mensen die wat verder tot de arbeidsmarkt staan een kans krijgen om te excelleren in de keuken. Mooie gerechten en producten worden 6 dagen in de week gepresenteerd aan de Paterswoldseweg te Groningen. & zij doen dus ook eigen gemaakt chips! De Aardappelen zijn van het ras Frieslander afkomstig van boer Menko van Zwol.


Meer weten:

Wilt u meer te weten komen over de producten die vandaag gebruikt zijn of andere zaken rondom deze catering opdracht, vraag ons gerust live aan de Inspiratiewagen en wij doen ons best om een zo waardevol mogelijk antwoord door te spelen.

Wilt u nu ook een inspiratie catering oppakken welke door ons is vormgegeven of begeleid neem dan contact op via info@snackbarvandetoekomst.nl of bel 06-51000901

Met een vriendelijke en duurzame groet,

Marco Agema